Минулий рік італійська Група Generali завершила зі зростанням основних фінансових показників

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За підсумками минулого року італійська страхова група Generali наростила операційний прибуток на 11.2% до 6,5 млрд. євро. Показник чистого прибутку склав 2,9 млрд євро, що на 2,3% вище за результат за 2021 рік.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Generali також відомо, що Група збільшила обсяг преміального доходу до 81,5 млрд євро. Приріст становив 1,5%, при цьому сектор майнового та страхування від нещасного випадку продемонстрував зростання на 9,8%.

Згідно з прес-релізом, акціонери Групи можуть розраховувати на дивіденди у розмірі 1,16 євро на одну акцію. Ця пропозиція на 8,4% перевищує розмір дивідендів за 2021 рік.

«Керуючись чітким баченням позиціонування Групи як світового лідера у сфері страхування та управління активами, ми знаходимося на шляху до досягнення цілей та цілей нашого стратегічного плану, забезпечуючи стійке зростання для створення цінності для всіх наших зацікавлених сторін, навіть у складних геополітичних умовах. та економічний контекст», – прокоментував генеральний директор Generali Філіп Донне.

Коментарі