Міжнародний брокер Aon на шляху до закриття угоди з NFP отримав антимонопольне узгодження

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий та перестрахувальний брокер Aon та брокер з нерухомості та страхування NFP випустили спільну заяву, повідомивши про погодження з антимонопольним органом щодо угоди з придбання.

«Угода, як і раніше, залежить від отримання інших застосовних дозволів регулюючих органів та звичайних умов закриття. Як було оголошено раніше, угода, як очікується, завершиться в середині 2024 року, і до закриття угоди Aon та NFP продовжать працювати незалежно. Aon за потреби надасть оновлену інформацію про ключові фінансові показники під час закриття угоди», – йдеться у заяві.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Aon оголосив про купівлю компанії NFP, яка є фахівцем у секторі брокерських послуг, керуючим активами та консультантом з пенсійного страхування. Сума угоди становитиме $13,4 млрд, з яких $7 млрд Aon заплатить у вигляді грошових коштів та $6,4 млрд – акціями Aon.

Відповідно до звіту аналітичної компанії Insuramore, придбання NFP компанією Aon зміцнить позиції на основних ринках та стратегічно розширить її вплив на вторинних ринках. Після завершення угоди частка Aon на світовому ринку зросте з 7,6 до 8,8%, що підніме компанію на друге місце в глобальному рейтингу, лідером якого є Marsh McLennan.

Коментарі