Міжнародний брокер Gallagher продовжує експансію на страховому ринку США

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий та перестрахувальний брокер Gallagher оголосив про купівлю компанії Fontenelle&Goodreau зі штату Луїзіана (США), фахівця у секторі страхування житлової нерухомості. Деталі правочину, включаючи її вартість, не повідомляються.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування, з початку року страховий брокер Gallagher уклав ще три угоди у США: дві у Флориді та одну у штаті Айова.

Нагадаємо, за підсумками 2023 року міжнародна страхова брокерська компанія Arthur J. Gallagher повідомила про сукупний виторг у розмірі $9,9 млрд. У 2022 році цей показник становив $8,4 млрд. У секторі брокерських послуг виручка склала $8,6 млрд, в управлінні ризиками – $1,3 млрд.

За четвертий квартал 2023 року компанія Gallagher провела 14 угод у секторі злиття та поглинання на загальну суму $410 млн. Виручка в четвертому кварталі збільшилася на 19,9% до $2,39 млрд, але цей результат не покрив витрати. У звітному кварталі компанія зафіксувала збиток у розмірі $39,6 млн. проти прибутку $135,5 млн. роком раніше.

Аналітики з KBW насторожено поставилися до інформації про уповільнення органічного зростання Gallagher та зниження котирувань акцій після публікації звіту за четвертий квартал.

Коментарі