Міжнародний страховик Arch Capital прозвітував про результати за четвертий квартал

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова та перестрахувальна компанія Arch Capital у четвертому кварталі 2022 року змогла наростити чистий прибуток на 29,5% до $849,5 млн. Цей результат став наслідком зростаючого преміального доходу, операцій в іпотечному страхуванні та перестрахувальному секторі.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що витрати компанії у зв’язку з подіями природного катастрофічного характеру у четвертому кварталі становили $34,6 млн.

Згідно з прес-релізом Arch Capital, «коефіцієнт збитковості у четвертому кварталі 2022 року відображає мінімальну катастрофічну активність у поточному році порівняно з 7,1 балами катастрофічної активності у четвертому кварталі 2021 року».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Arch Capital Group та AEGIS London поповнили список тих, хто відмовився надавати страхову та перестрахувальну підтримку Східноафриканського нафтопроводу (EACOP). Це сталося після критики багатьох екологічних організацій, які провели акцію протесту біля будівлі лондонського офісу Arch.

Arch Capital Group Ltd. може підтвердити від імені своїх андеррайтингових операцій, що вона не випускала і не випускатиме будь-яких страхових полісів, що покривають Східноафриканський нафтопровід», — йдеться у заяві страхової компанії.

Коментарі