MS Amlin покращила коефіцієнт збитковості до 56,1% проти 64,3% роком раніше

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британська страхова та перестрахувальна компанія MS Amlin, що входить до орбіти страхового ринку Lloyd’s, за підсумками другого кварталу 2023 фінансового року наростила страховий прибуток до 156 млн фунтів стерлінгів проти 147 млн в аналогічному періоді минулого року.

Компанія також покращила показник сукупного коефіцієнта збитковості внаслідок скорочення збитків, пов’язаних із війною Росії проти України. У прес-релізі компанії йдеться, що фактором позитивного впливу стало зростання виручки та покращення прибутковості бізнес-портфеля MS Amlin.

Інтернет реурсу УкрСтрахування також відомо, що чистий прибуток за всіма напрямками бізнесу за другий квартал 2023 фінансового року склав 70 млн фунтів стерлінгів у порівнянні з 71 млн фунтів роком раніше.

Преміальний дохід MS Amlin за 9 місяців з початку року становив 3,18 млрд фунтів проти 2,19 млрд фунтів роком раніше. MS Amlin також повідомила про коефіцієнт збитковості 56,1% за другий квартал, що «є суттєвим поліпшенням порівняно з минулорічними 64,3%».

Коментарі