Munich Re анонсувала звіт за третій квартал із прибутком 1,2 млрд євро

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Попередній результат із прибутку перестрахувальної компанії з Німеччини Munich Re за третій квартал склав 1,2 млрд євро при очікуваному 1,13 млрд євро. У компанії це називають «стабільно добрим результатом». Остаточні результати Munich Re опублікує 8 листопада 2023 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що у сфері перестрахування майнових ризиків і від нещасних випадків Munich Re повідомила про великі збитки, які були трохи нижчими за очікуваний середній показник. У перестрахування життя та здоров’я загальний технічний результат знову перевищив нормативний показник.

За три квартали 2023 року прибуток Munich Re склав 3,6 млрд євро, що свідчить про потенціал компанії досягти поставленої мети на весь рік на рівні 4,5 млрд євро.

«Цей прогноз схильний до підвищеної невизначеності, зумовленої геополітичними та макроекономічними подіями, великими втратами, що залишаються в межах нормальних кордонів, а також тим, що на звіт про прибутки та збитки не впливають серйозні коливання валюти чи ринків капіталу, значні зміни у податковому середовищі, або інші разові ефекти», – йдеться у прес-релізі компанії.

Коментарі