Munich Re готова досягнути цілі з річного прибутку, але з великими зусиллями

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Незважаючи на високі витрати на ризик стихійних лих, страхова та перестрахувальна компанія Munich Re завершила третій квартал із прибутком 527 млн євро. Сукупний прибуток з початку року склав 1,9 млрд євро.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Munich Re, в якому наводяться основні фінансові показники за третій квартал та 9 місяців 2022 року.

У компанії підтвердили річний прогноз щодо прибутку, наголосивши, що виконати цей план буде набагато важче, ніж очікувалося.

«Munich Re, як і раніше, прагне консолідованого результату у розмірі 3,3 млрд євро в 2022 фінансовому році. Тим не менш, ця мета буде значно складніше досягти, враховуючи досвід розгляду претензій та бізнес-середовище, і воно залежить від реалізації очікуваних позитивних разових ефектів у 4 кварталі», – йдеться у прес-релізі.

За словами фінансового директора Munich Re Крістофа Юрецька, «хоча ураган Ян та макроекономічна ситуація значно ускладнили нам завдання, ми твердо дотримуємося нашого річного прогнозу у розмірі 3,3 млрд євро».

Коментарі