На Marsh & McLennan надійшла скарга через підтримку Східноафриканського нафтопроводу EACOP

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Правозахисні та екологічні групи з Уганди, Танзанії та США звинуватили міжнародного страхового та перестрахувального брокера Marsh у порушенні керівних принципів Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) щодо відповідального ведення бізнесу.

У скарзі, поданій до урядових структур США, йдеться про участь американського брокера Marsh & McLennan у будівництві Східноафриканського нафтопроводу (EACOP).

Підписанти звернення закликають Marsh відмовитись від ролі страхового брокера на користь EACOP.

«Роль страхових брокерів часто не видно громадськості, що дозволяє їм уникнути відповідальності, але Marsh заслуговує на пильну увагу», – сказала Колін Скотт, юрист і політик Inclusive Development International. «Марш відіграє вирішальну роль, дозволяючи Східноафриканському нафтопроводу рухатися вперед, незважаючи на поширений опір і незаперечні докази того, що проект стане катастрофою для угандійців і планети».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що список компаній, які відмовилися від андеррайтингу Східноафриканського нафтопроводу (EACOP), поповнився двома членами Лондонського Lloyd’s – Argo Group та Axic Capital – та британською компанією RSA Insurance.

Коментарі