На прохання міністра фінансів французькі банки зобов’язалися не підвищувати комісійні наступного року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Французький міністр економіки та фінансів провів зустріч із представниками банківського сектору, щоб обговорити заходи щодо подолання інфляційного тиску для домогосподарств по всій країні.

Як повідомляє агентство Bloomberg, учасники зустрічі, серед яких були голова Банку Франції, голова Французької банківської федерації, представники Societe Generale, BNP Paribas і Credit Agricole, домовилися обмежити підвищення комісійних зборів за банківські послуги наступного року.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування також відомо, що комісійні збори за користування кредитними картками французьких банків будуть заморожені на найближчий рік. Для найбільш незахищених груп клієнтів банки знизили максимальну комісію із 3 євро до 1 євро.

« обмеження цін на енергоносії, ми запроваджуємо обмеження на банківські збори», – сказав Ле Мер на брифінгу для преси. «Я хочу ще раз подякувати французьким банкам за це зобов’язання на користь купівельної спроможності наших співгромадян».

Міністр економіки та фінансів планує провести подібну зустріч і з французькими страховими та перестрахувальними компаніями.

Коментарі