Національний банк України анулював ліцензії у СК «Глобаліс Іншуренс Солюшенс»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національний банк України анулював ліцензії на провадження господарської діяльності у сфері страхування ПРАТ СК «Глобаліс Іншуренс Солюшенс».

Рішення ухвалено на засіданні Комітету з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 4 січня 2024 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу НБУ відомо, що у вересні минулого року страхова компанія не надала під час позапланової інспекційної перевірки НБУ запитаної інформації, тим самим відмовившись від проведення перевірки.

«Встановлення факту відмови небанківської фінансової установи у проведенні перевірки Національним банком України є підставою для ухвалення рішення про анулювання ліцензій. Це визначено вимогами законодавства України, зокрема, статтею 38 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг” та підпункту 4 пункту 5 розділу II Положення про анулювання ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг у період дії військового стану, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 22 грудня 2022 р. № 247», – прокоментували у НБУ.

Коментарі