Національний перестраховик В’єтнаму отримав стабільний рейтинговий прогноз від AM Best

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство AM Best підтвердило рейтинг фінансової стійкості B++ та довгостроковий кредитний рейтинг емітента bbb+ В’єтнамської національної перестрахувальної корпорації (VINARE).
Прогноз за даними рейтингами збережено на рівні «стабільний».

Як стало відомо інтернет-ресурсу Укрстрахування з рейтингового звіту AM Best, рейтингові оцінки відображають «сильний баланс, високі операційні показники, нейтральний бізнес-профіль та належне управління ризиками компанії».

Відповідно до звіту, сильний баланс VINARE підкріплюється капіталізацією з поправкою на ризик, що вимірюється коефіцієнтом достатності капіталу. Разом з тим існує помірний інвестиційний ризик компанії через її вкладення в акціонерний капітал і високий коефіцієнт виплати дивідендів.

«Як національний перестраховик В’єтнаму, VINARE встановила давні відносини з місцевими перестраховиками, підтримуючи свої позиції на страховому ринку В’єтнаму/…/система управління ризиками та можливості моделювання ризиків продовжуватимуть розвиватися завдяки технічній підтримці та досвіду, наданим другим за величиною акціонером компанії, Swiss Reinsurance Company». – йдеться у звіті.

Коментарі