НБУ анулював ліцензії та виключив із Держреєстру фінансових установ СК «Нафтагазстрах»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національний банк України анулював усі ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових послуг у сфері страхування страхової компанії «Нафтагазстрах». Також страховика виключено з Державного реєстру фінансових установ на підставі власної заяви, керуючись особливим порядком під час дії воєнного стану.

Рішення ухвалено Комітетом з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 17 листопада 2023 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення НБУ відомо, що станом на 30 вересня 2023 року обсяг страхових премій компанії становив 2 047 тис. грн., вартість активів – 65 669 тис. грн. Частка ринку компанії зі страхових премій становила 0,007%.

Раніше повідомлялося про анулювання ліцензій у страхових компаній «Мегаполіс» та «Таст-Гарантія». Рішення прийнято внаслідок недотримання страховиками обов’язкових нормативів, у тому числі нормативу страхових резервів та укладання нових договорів страхування за наявності простроченої кредиторської заборгованості із страхових виплат, термін прострочення якої становить понад 30 календарних днів.

Коментарі