Негативний прогноз для британських страховиків, які постраждали від двох штормів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Прибутковість британських страховиків опинилася під тиском через екстремальну погоду та два шторми, що заподіяли зростання претензій за договорами майнового та автострахування.

Про це йдеться у звіті міжнародного рейтингового агентства AM Best: «Претензії, пов’язані з двома ураганами – «Піа» та «Хенк», – а також загалом погані погодні умови у Сполученому Королівстві у святковий період чинитимуть тиск на прибутковість страховиків, які не пов’язані. зі страхуванням життя».

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на AM Best, на тлі подій природного катастрофічного характеру прибуток страхової галузі скорочується, що у випадку з британським ринком, посилюється волатильністю активів, схильних до погодного ризику. Враховуючи це, аналітики AM Best надали британському страховому ринку негативний прогноз.

«Хоча остаточні збитки, ймовірно, будуть керованими для страховиків Сполученого Королівства, стійко висока інфляція претензій у поєднанні з недавніми періодами неадекватного ціноутворення посилить вплив на чистий прибуток», – йдеться у звіті.

Коментарі