Немає нічого дивного в енергетичній кризі в Європі: голова Zurich Insurance

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
«Немає нічого особливо дивного в тому, що зараз відбувається у питаннях цін на енергію та геополітичної напруженості», – таку думку висловив глава Zurich Insurance Group в інтерв’ю Reuters.

Відповідаючи на запитання щодо причин енергетичної кризи в Європі та взаємозв’язку з війною в Україні, Мішель Лієс сказав, що енергетичні проблеми потрібно було вирішувати раніше, розвиваючи відновлювані джерела. “Ми могли б почати трохи раніше з відновлюваних джерел енергії, що зробило б нас трохи менш залежними від того, що відбувається”, – сказав він.

Глава Zurich, який також очолює Форум розвитку страхування при ООН, бачить необхідність у спільних діях урядів та страховиків під час вирішення глобальних проблем.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про вихід Zurich Insurance з російського ринку та продаж свого підрозділу Zurich Russia. Крім цього, Zurich Insurance відмовилася використовувати свій короткий ринковий логотип, щоб уникнути асоціацій з військовою агресією Росії проти України.

Також нагадаємо, що для фінансової та логістичної допомоги тимчасово переміщеним громадянам України, які рятуються від російської агресії, швейцарська страхова компанія Zurich Insurance започаткувала спеціальний фонд Zurich Foundation.

Коментарі