Незважаючи на проблеми, австралійський страховик IAG планує зростання доходу до 16%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У найближчих планах страхової компанії з Австралії Insurance Australia Group (IAG) – перегляд ставок страхування у бік їхнього збільшення, щоб нівелювати інфляційний тиск та збитки через природні катастрофи.

Згідно з прес-релізом IAG, компанія планує збільшити ставки страхових внесків за класами домашнього, автомобільного та комерційного страхування.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що минулого кварталу страховик наростив на 6% валовий преміальний дохід, перевищивши $13 млрд при чистому прибутку $347 млн. Для порівняння: в аналогічному періоді минулого року компанія звітувала про збиток у розмірі $427 млн.

За словами глави IAG Девіда Армстронга, компанія «показала хороші результати у 2022 фінансовому році, незважаючи на низку проблем». Виступаючи на загальних зборах компанії, він також заявив про плани наростити преміальний дохід у 2023 році на 14-16%.

Нагадаємо, профільна асоціація страховиків Австралії виступає за сприяння урядом країни боротьби з кібернетичними загрозами, які набули безпрецедентного масштабу.

Коментарі