Нова онлайн-платформа від WTW допоможе оцінити ризики в аерокосмічній сфері

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Willis Towers Watson (WTW) оголосив про запуск онлайн-платформи для допомоги клієнтам у сфері аерокосмічної галузі.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування, спеціалізована онлайн-платформа в режимі 24/7 забезпечує доступ до професійної інформації про характер аерокосмічних ризиків, управління та страхування.

«Створюючи цей онлайн-контент для наших клієнтів, ми допомагаємо підвищити стійкість галузі та надаємо цілодобовий доступ до нашої глобальної аерокосмічної спільноти у будь-якій точці світу», – прокоментував Джон Рулі, глобальний керівник аерокосмічної галузі WTW.

Раніше аналітики WTW у своєму новому звіті, присвяченому ролі інфляції для страхового ринку, рекомендували страховикам переглянути свої стратегії резервування, інвестицій та ціноутворення. Згідно WTW, страховикам необхідно забезпечити відповідність ціноутворення ризикам, що зростають, «розуміти взаємозв’язок між напрямками бізнесу, щоб застосовувати випереджувальний підхід до кількісної оцінки та управління інфляційним ризиком».

Коментарі