Новий підрозділ Chubb надаватиме спеціальне покриття для скорочення викидів СО2

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія зі США Chubb створила глобальний підрозділ, який надаватиме повний спектр страхових продуктів та послуг підприємствам, які займаються розробкою або застосуванням нових технологій та процесів, що допомагають знизити залежність від викидів вуглецю.

Крім спеціальних продуктів та послуг цей підрозділ Chubb займатиметься управлінням ризиками та забезпеченням кліматичної стійкості.

За словами головного виконавчого директора Евана Г. Грінберга, рішення про запуск нового підрозділу продиктовано необхідністю розширення зобов’язань щодо підтримки переходу до нульового рівня викидів СО2. «Найближчими місяцями ми очікуємо побачити додаткові можливості Chubb для підтримки наших клієнтів у всіх галузях, оскільки вони прагнуть стати більш вуглецево-нейтральними та стійкими до загрози зміни клімату», – сказав він.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Chubb відкрила новий технологічний центр у Салоніках (Греція), де працюватимуть інженери та розробники у сфері машинного навчання, хмарних технологій, кібербезпеки та аналізу даних.

Коментарі