Новина про єдину комплексну ліцензію підвищила котирування акцій страховиків Індії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Котирування акцій провідних страхових компаній Індії демонструють позитивну динаміку на тлі новини щодо запровадження єдиної страхової ліцензії для всіх сегментів страхування.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування, акції страховиків Індії зросли на двозначні показники. Наприклад, акції New India Assurance зросли на 33%, General Insurance Corporation of India – на 27%, державної корпорації LIC – на 13%.

Ринкові аналітики пояснюють це реакцією інвесторів на зміни, ініційовані міністерством фінансів Індії щодо єдиної страхової ліцензії. “Акції страхових компаній зросли, оскільки інвестори були схвильовані після того, як уряд запропонував загальну ліцензію на продаж усіх страхових продуктів”, – прокоментував голова відділу досліджень брокерської компанії HDFC Securities.

Нагадаємо, в Індії пропонується відмовитись від практики ліцензування окремих напрямів страхування на користь єдиної комплексної ліцензії. Страхові компанії в Індії за допомогою комплексної ліцензії зможуть здійснювати страхову діяльність у будь-якому сегменті – як загалом за класами (здоров’я та життя), так і за підкласами – автострахування та нещасні випадки.

Коментарі