Обов’язки генерального директора МТСБУ тимчасово покладені на фінансового директора

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Моторне (транспортне) страхове бюро України повідомило про припинення повноважень генерального директора Володимира Шевченка. Згідно з прес-релізом МТСБУ, обов’язки генерального директора тимчасово покладено на фінансового директора-головного бухгалтера МТСБУ Олену Ковальову.

Відставка генерального директора не тягне за собою зміну діяльності МТСБУ, вся операційна діяльність здійснюється у звичайному режимі.

«Представники страхових компаній-членів МТСБУ та керівники страхових асоціацій опрацьовують умови проведення конкурсу на посаду Генерального директора МТСБУ, які мають забезпечити прозорість процедури та обґрунтованість цього важливого кадрового рішення», – йдеться у прес-релізі МТСБУ.

Раніше інтернет-ресурс УкСтрахування повідомляв, що минулого року в Україні на 20,4% скоротилася кількість укладених договорів обов’язкового автострахування ОСАЦВ. За даними МТСБУ, у 2022 році було укладено 7,2 млн. договорів ОСАЦВ проти 9,02 млн. роком раніше. 61,8% від усієї кількості таких договорів було укладено в електронній формі – 4,4 млн шт.

Коментарі