Один із найбільших тіньових перевізників російської нафти втратив страхове покриття

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанія з Індії, яка є одним із найбільших тіньових перевізників російської нафти, втратила страхове покриття від Американського клубу, що входить до складу International Group of P&I Clubs.

Як повідомляє агентство Bloomberg, танкерний перевізник з Мумбаї Gatik Ship Management втратив стандартну галузеву страховку для свого флоту після того, як порушив цінову межу G7 щодо перевезення російської нафти.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що страхове покриття від Американського клубу P&I захищало перевізника від ризиків морських перевезень, включаючи зіткнення суден та розлив нафти.

Нагадаємо, наприкінці минулого року лідери G7 домовилися про «стелі цін» для російської нафти. Згідно з умовами, компаніям країн «Великої сімки» дозволено надавати послуги з доставки російської нафти лише у тому випадку, якщо вартість вантажу не перевищує $60 доларів за барель.

У розпорядженні компанії Gatik знаходяться 48 суден, для 34 з них страхове покриття надавав Американський клуб, решта покриття надається невідомими страховиками.

Коментарі