Оголошена два роки тому угода між Athora Deutschland та AXA не відбудеться

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Компанія пенсійного та накопичувального страхування в Німеччині Athora Deutschland та підрозділ французького страховика AXA оголосили про розірвання угоди щодо передачі полісів страхування життя в Німеччині майже через два роки після оголошення про це.

Згідно з прес-релізом Athora Deutschland, угода про розірвання відповідає договірним умовам договору купівлі-продажу між сторонами та відображає суттєві зміни умов фінансового ринку з моменту підписання.

«Athora, як і раніше, віддана подальшому зростанню німецького ринку ощадних і пенсійних послуг і має значний невикористаний акціонерний капітал на загальну суму 2,2 мільярда євро для подальшого розширення своєї присутності в Європі», – йдеться в прес-релізі Athora.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що підрозділ страхової групи AXA у Німеччині уклав угоду з німецьким страховиком Athora Germany щодо продажу портфеля пенсійного страхування. Передбачувана вартість угоди 660 млн. євро, а сукупна вартість портфеля оцінюється в 16 млрд. євро і складається з традиційних ощадних полісів із середньою гарантованою ставкою 3,2%.

Коментарі