ОРАНТА страхує цивільних від нещасних випадків, що сталися в тому числі внаслідок війни

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
НАСК ОРАНТА створила комплексний продукт «Особиста безпека», який передбачає страховий захист від нещасного випадку та медичне страхування з широким покриттям, включаючи воєнні ризики. Про нову страхову програму повідомили в офіційному повідомленні компанії.

За інформацією страховика, за програмою можна застрахувати цивільну особу віком від 1 до 75 років з громадянством інших країн (окрім росії та білорусі) або без нього. Поліс випускається в електронному вигляді та потребує мінімум часу та документів для його оформлення. Страхові ризики – смерть, травми в результаті нещасного випадку та розлад здоров’я з будь-якої причини, в тому числі внаслідок військових дій.

Воєнними ризиками вважається шкода здоров’ю, яку людина може отримати внаслідок прямої чи опосередкованої дії мін, торпед, ракет, бомб, снарядів, обстрілу та уламків від розірваних снарядів, наїзду воєнної техніки, звукової (ударної) хвилі внаслідок розірвання снарядів, боєприпасів, військових знарядь та бойової техніки; падіння літаків, безпілотних апаратів їх частин та уламків. При цьому передбачається, що застрахована особа не бере безпосередньої участі у бойових діях.

Також страховка покриває випадки, що можуть статися під час заняття спортом як на професійному, так і аматорському рівні.

Дія полісу поширюється на весь світ, за виключенням країн, регіонів і зон військових конфліктів, територій, що перебувають під санкціями ООН, а також російської федерації та республіки білорусь. Однак на території України зони бойових дій входять до покриття, окрім регіонів, що перебувають в тимчасовій окупації.

«Ми прагнули зробити максимально простий, зрозумілий та корисний страховий продукт», – зазначив директор з роздрібного бізнесу НАСК «ОРАНТА» Костянтин Ватан. – «Тому «Особиста безпека» випускається в електронному вигляді і має доволі широке страхове покриття. В полісі поєднані страхування від нещасного випадку, що дозволить проводити постраждалим грошові виплати, та медичне страхування, завдяки якому ми можемо організовувати для застрахованих медичну допомогу».

Страховий захист від нещасних випадків можна обрати на суму 10 тис грн, 50 тис грн, 100 тис. грн та 200 тис грн. Медичні послуги надаються за допомогою телемедицини і не обмежуються по кількості звернень. Консультації лікаря-терапевта, педіатра та вузьких спеціалістів застрахована особа може отримати цілодобово і без вихідних. Для цього потрібно завантажити спеціальний мобільний застосунок або скористатися вебсайтом.

Аби допомогти постраждалим подолати наслідки травм від війни, програма дозволяє скористатися послугами психолога чи психотерапевта на суму до 2000 грн. З цією ж метою страхова компанія за направленням лікаря готова організувати та сплатити 10 процедур з реабілітації (ЛФК, консультація реабілітолога, лікувальний масаж) у розмірі до 5 000 грн.

Програмою страхування передбачена 5-денна часова франшиза (тобто, договір починає діяти на шостий день після оформлення та оплати полісу). Поліс можна придбати на 1, 3, 6 або 12 місяців.

Довідка:

ПАТ Національна акціонерна страхова компанія (НАСК) «Оранта» є правонаступницею Укрдержстраху, заснованого 25 листопада 1921 року, та вже понад 100 років провадить страхову діяльність в Україні. Від 1994 року НАСК «Оранта» є повним членом МТСБУ, а з 2003 року — членом Ядерного страхового пулу. Основним акціонером є українська бізнес-група DCH. Компанія має 33 ліцензії на обов’язкові та добровільні види страхування, її мережа налічує 538 представництв, в агентській мережі об’єднано понад 2000 страхових експертів. Стабільно посідає провідні позиції за показником страхових премій з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ). Щороку в «Оранті» страхується понад 2,5 мільйонів клієнтів. 15.11.2023 рейтингове агентство «IBI-Рейтинг» підтвердило рейтинг фінансової стійкості ПАТ «НАСК «ОРАНТА» за національною шкалою на рівні uaAA–

Коментарі