Паназіатська FWD Group не залишає спроб провести лістинг у Гонконзі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Паназіатська страхова холдингова група FWD Group продовжує підготовку до виходу на біржу з первинним публічним розміщенням акцій (IPO). Це третя спроба гонконзького страховика подати заявку на IPO.

Джерела, знайомі з ситуацією, повідомили Bloomberg, що «FWD представила свої лістингові документи з оновленими фінансовими даними, щойно минув термін дії її вересневої заявки».

Компанія намагається провести лістинг, щоб залучити майже $1 млрд. Ці кошти будуть використовуватися для стимулювання зростання компанії.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що після кількох невдалих спроб провести IPO в США паназіатська страхова компанія FWD планує вже в першому кварталі 2023 року вийти на Гонконзьку фондову біржу.

Згідно зі звітом, FWD Group наростив операційний прибуток на 83% до $334 млн. Вартість нового бізнесу склала $823 млн, що на 29% більше за аналогічний показник минулого року.

У коментарі до звіту головний виконавчий директор Групи сказав: «Ми вийшли з пандемії сильнішою компанією, захищаючи більше людей за допомогою нашої цифрової платформи. та зростаючим населенням середнього класу».

Коментарі