Паназіатська FWD Group уклала угоду щодо банківського страхування в Малайзії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Паназіатська страхова група FWD Insurance уклала дистриб’юторську угоду з державним банком із Малайзії Bank Simpanan Nasional (BSN). Згідно з умовами угоди, FWD Insurance стане ексклюзивним постачальником продуктів зі страхування життя та рішень щодо захисту для клієнтів BSN.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз FWD Group, у рамках партнерства працюватимуть 120 консультантів з інвестицій та 2400 агентів BSN по всій Малайзії.

«Ми приділяємо велику увагу розширенню набору продуктів, які пропонуються клієнтам BSN, і продовжимо надавати їм інноваційні цифрові рішення для захисту. Разом із сильною присутністю бренду BSN та великою мережею в Малайзії ми зможемо розширити нашу діяльність та обслуговувати набагато більшу спільноту малазійців, задовольняючи їхні потреби у захисті», – прокоментував головний виконавчий директор FWD Аман Чоула.

Нагадаємо, паназіатська страхова група FWD Group повідомила про вихід на ринок Малайзії після придбання контрольного пакету акцій BSN Life Berhad. Після завершення угоди FWD Group стане партнером BSN та пропонуватиме продукти в секторі такафул-страхування, включаючи страхування життя.

Коментарі