Параметричне страхування повеней усуває розрив у захисті та доступності

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхове покриття ризику повеней у всьому світі залишається на низькому рівні, незважаючи на частіші події, пов’язані зі зміною клімату. За даними аналітиків страхового стартапу FloodFlash, за середніх щорічних збитків від повеней на суму $70 млрд лише п’ята частина цього обсягу покривається страховкою.

Страховий стартап використовує параметричне страхування ризику повеней, тому FloodFlash залишається «в авангарді цієї еволюції страхової галузі» завдяки мережі датчиків з високою роздільною здатністю.

У компанії стверджують, що параметричне страхування виникло як вирішення проблеми недостатнього страхування від глобальних повеней, яке часто забезпечує більшу стійкість за більш доступних страхових внесків.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що рівень покриття ризику повені для комерційних та промислових напрямів бізнесу в Італії становить приблизно 45%. Особливо вразливими є об’єкти житлової нерухомості, оскільки повінь не входить до переліку ризиків, що покриваються, у стандартному страховому полісі для власників житлової нерухомості.

Коментарі