Пасажири, що постраждали від турбулентності, отримають компенсацію від Singapore Airlines

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Пасажири, які постраждали від сильної турбулентності під час авіарейсу SQ321 Лондон-Сінгапур, отримають компенсацію від авіакомпанії Singapore Airlines.

Згідно з заявою авіакомпанії, пасажири злегкими травмами отримають грошову компенсацію у розмірі $10 тис, для тих, хто отримав тяжкі травми, запропоновано компенсацію у розмірі $25 тис.

«Для тих, хто отримав більш серйозні травми […] Ми запросили їх обговорити пропозицію про компенсацію відповідно до конкретних обставин, коли вони почуватимуться добре та готові до цього», – йдеться у повідомленні авіакомпанії.

Нагадаємо, 21 травня літак Singapore Airlines потрапив до зони турбулентності. Від сильної тряски пасажирів розкидало по салону, 30 людей отримали серйозні поранення, одна людина померла від серцевого нападу. Екіпаж здійснив екстрену посадку в Бангкоку, де постраждалим було надано медичну та психологічну допомогу.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що основним страховиком, що покриває ризики для літака Singapore Airlines, є страхова група з Німеччини Allianz.

Коментарі