Перестрахувальна компанія Mapfre Re оголосила про відкриття офісу в Пекіні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестраховик Mapfre Re, дочірня компанія іспанського страховика Mapfre, відкриває свій перший офіс у китайській столиці. Компанія заявила, що відкриття представництва у Пекіні є важливою віхою у стратегічному розвитку Mapfre Re у Китаї.

«Відкриття цієї філії підтверджує нашу відданість китайському ринку та прагнення продовжувати розширювати наші послуги в Азії, континенті, де Mapfre Re має пряму присутність, окрім Китаю, на Філіппінах, у Японії, Малайзії та Сінгапурі», – сказав Мігель Роса, генеральний директор Mapfre Re .

Як раніше повідомляв інтернет ресурс УкрСтрахування, два роки тому Комісія з регулювання банківської та страхової діяльності Китаю (CBIRC) погодила надання Mapfre Re усіх необхідних документів, що дозволяють розпочати процедуру юридичного оформлення дочірньої компанії.

У заяві регулятора говорилося, що Mapfre Re протягом найближчого року зможе оформити статус дочірньої компанії на страховому та перестрахувальному ринку Китаю.

Нагадаємо, Mapfre Re має 19 офісів у різних куточках світу, з яких підтримуються ділові відносини більш ніж у 100 країнах. Перестраховик був заснований у 1982 році та входить до групи Mapfre.

Коментарі