Перестраховий брокер Gallagher створює тайванський страховий хаб

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий та перестрахувальний брокер Gallagher зміцнює свою присутність на ринку Тайваню, тим самим реалізуючи стратегічну мету створення тайванського страхового хаба.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Gallagher відкрив нове представництво в Тайбеї, об’єднавши фахівців у страхуванні майна та від нещасних випадків, морського права, будівництва, кіберпростору, торгових кредитів та інших напрямків.

«Наш запуск у Тайвані знаменує собою ще одну важливу віху у планах Gallagher щодо розширення в Азії. Вперше ми розпочали свою діяльність у регіоні у 2011 році і постійно розширюємо свою присутність за рахунок придбань, партнерських відносин та органічного зростання», – прокоментували у Gallagher.

Нагадаємо, у третьому кварталі страховий брокер Gallagher отримав $339 млн чистого прибутку в секторі брокерських послуг проти $282 млн роком раніше. Приріст прибутку за третій квартал становив 20,2%. Президент Gallagher прокоментував: «Ми мали чудовий третій квартал. Наші основні сегменти брокерської діяльності та управління ризиками разом продемонстрували зростання виручки на 22%, органічне зростання виручки на 10,5%, рентабельність чистого прибутку на 15,5%».

Коментарі