Перестраховик Arch Capital нарощує фінансові показники у першому кварталі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова та перестрахувальна компанія Arch Capital у першому кварталі 2024 року наростила прибуток на 329 млн до $1,1 млрд.

Операційний прибуток після сплати податків зріс до $933 млн, що на $654 млн перевищує аналогічний показник першого кварталу 2023 року.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Arch Capital, сукупний преміальний дохід склав $5,93 млрд, що на 24,1% більше, ніж у першому кварталі минулого року.

На результати Arch Capital негативно вплинули події катастрофічного характеру, зокрема, аварія за участю контейнеровозу Dali та подальшого обвалення мосту в Балтіморі.

«Ми надзвичайно задоволені визначними фінансовими результатами нашої діяльності у першому кварталі», – прокоментував генеральний директор Arch Capital Марк Грандіссон. Він також висловив упевненість у «майбутньому успіху на благо наших акціонерів».

Перестрахувальна компанія Arch Capital зареєстрована на Бермудських островах, веде діяльність у США, Великій Британії, Канаді та Їрландії.

Коментарі