Перестраховик Aspen підтвердив свої плани виходу на біржу у Нью-Йорку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахова компанія Aspen Insurance Holdings готується провести лістинг на Нью-Йоркській фондовій біржі. Про це свідчить подання заяви до Комісії з цінних паперів та бірж США про проведення лістингу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що основними цілями виходу компанії на біржу є підвищення фінансової гнучкості Aspen, створення публічного ринку для її звичайних акцій, підвищення її капіталізації та полегшення доступу до ринків капіталу.

«В даний час ми маємо намір використовувати чистий прибуток, який ми отримуємо від цієї пропозиції, для загальних корпоративних цілей, які можуть включати оборотний капітал, операційні витрати та капітальні витрати, а також для підтримки наших операційних дочірніх компаній, щоб ми могли продовжувати користуватися перевагами поточних сприятливих ринкових умов відповідно до нашої корпоративної стратегії», — йдеться у заяві Aspen.

Раніше повідомлялося про плани Aspen у 2024 році провести IPO, якщо будуть «задовільні умови на ринку». Орієнтовна сума публічної пропозиції становитиме $3,5-4 млрд.

Коментарі