Перестраховик Hannover Re несе великі витрати, але планує виконати цілі на рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Німецька перестрахувальна компанія Hannover Re, незважаючи на великі збитки з початку року, має намір виконати поставлену мету щодо прибутку на 2022 рік.

Згідно з прес-релізом Hannover Re, сукупний преміальний дохід за 9 місяців збільшився на 21% до 26,3 млрд євро, але показник чистого прибутку помітно не змінився, його можна порівняти з результатом минулого року (871 млн євро).

Генеральний директор компанії Жан-Жак Хеншоз назвав поточний рік періодом великих збитків, що перевищують середні показники. «Більш того, високі темпи інфляції лише збільшують витрати на відновлення. Проте наш річний прогноз щодо доходів залишається досяжним», – сказав він.

Ураган Ян завдав збитків компанії на 276 млн. євро, повені в Австралії – на 211 млн. євро, резерви з ризику війни в Україні зросли до 331 млн. євро.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що у першому півріччі Hannover Re змушена була зарезервувати 316 млн євро на можливі втрати від війни в Україні. Цей обсяг не включає перестрахування авіаційних ризиків для компаній, які постраждали через утримання у російських аеропортах лізингових літаків.

Коментарі