Перестраховик Hannover Re підтвердив річну ціль з прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У першому півріччі 2023 року перестрахувальна компанія з Німеччини Hannover Re отримала прибуток у розмірі 960 млн євро, що на 18% вище за аналогічний показник минулого року.

Згідно зі звітом Hannover Re, виручка від перестрахування зросла на 3,9% до 12,3 млрд євро, збитки від перестрахування в секторі P&C відповідають бюджетним очікуванням.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на Hannover Re, найбільші збитки включають землетрус у Туреччині та Сирії (257 млн євро), повінь у січні та тропічний циклон Габріель у лютому, що обрушився на Нову Зеландію (257 млн євро), шторм в Італії (42 млн євро). Група чекає на збитки у розмірі 50 млн євро від вуличних заворушень у Франції.

«Чистий прибуток групи за весь рік має становити не менше 1,7 млрд євро. Це передбачає, що витрати на великі збитки суттєво не перевищують закладений до бюджету рівень у 1,725 млрд євро, на ринках капіталу не відбувається непередбачених спотворень, а пандемія Covid-19 не має подальшого суттєвого впливу на результат перестрахування життя та здоров’я», – йдеться у прес-релізі Hannover Re.

Коментарі