Перестраховик Munich Re не продовжуватиме покриття для «Північного потоку -1»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий поліс, що покриває ризики газопроводу «Північний потік-1», не продовжуватиметься перестраховиком із Німеччини Munich Re. Про це агентству Reuters заявив представник компанії, повідомивши, що термін дії поліса «Північний потік-1» закінчується до кінця року.

Інтернет ресурс УкрСтрахування раніше повідомляв, що у відповідь на інформацію про плани Allianz і Munich Re продовжувати покривати ризики газопроводу «Північний потік-1», німецька страхова група Allianz заявила, що не планує продовжувати контракт, термін дії якого закінчується наприкінці року.

«Цей поліс був підписаний до вторгнення росії в Україну терміном на два роки, і ми несемо договірні зобов’язання перед нашими страхувальниками, на які поширюються всі санкції», – йдеться у заяві Allianz.

Група Allianz також заявила, що є частиною страхового консорціуму, що покриває інтереси чотирьох міноритарних акціонерів газопроводу, що базуються у Європі.

Раніше перестраховик Munich Re оголосив про вихід із Альянсу страховиків Net-Zero, пояснивши цей крок бажанням сконцентруватися на вирішенні кліматичних планів в індивідуальному порядку.

Коментарі