Перестраховик Munich Re планує отримати у 2024 році 5 млрд євро чистого прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з найбільших страхових груп Німеччини Munich Re планує в 2024 році отримати 5 млрд євро чистого прибутку при сукупному обсязі преміального доходу 59 млрд євро і рентабельності інвестицій 2,8%.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Munich Re, в якому наголошується на здатності Групи досягти поставленої мети, завдяки «стабільно хорошим операційним показникам у всіх сегментах бізнесу».

«Munich Re продовжить використовувати свою сильну позицію для стимулювання прибуткового зростання в умовах сприятливої ринкової кон’юнктури», – йдеться у прес-релізі.

Раніше Munich Re повідомила про чистий прибуток у розмірі 1169 млн євро у третьому кварталі 2023 року та 3593 млн євро за перші три квартали. Враховуючи високі проміжні результати, керівництво Munich Re підвищило річну мету прибутку до 4,5 млрд євро.

«Видатні ділові показники Munich Re продовжилися в третьому кварталі. На відміну від минулого року, нам допоміг порівняно м’який сезон ураганів у Північній Атлантиці». – прокоментував фінансовий директор Крістоф Юрецька. «Ми впевнені, що перевищимо нашу попередню річну мету в 4,0 млрд євро і підвищили прогноз до 4,5 млрд євро», – сказав він.

Коментарі