Перестраховик PartnerRe отримує вигоду від інвестицій та скорочення збитків через природні катастрофи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія, зареєстрована на Бермудських островах, PartnerRe за підсумками минулого року заробила $2,3 млрд чистого прибутку проти збитку $939,7 млн у 2022 році.

Високий результат перестрахувальної компанії став можливим завдяки скороченню збитків по ризику природних катастроф і збільшення доходів від інвестиційної діяльності. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу PartnerRe.

Відповідно до звіту, преміальний дохід PartnerRe збільшився на 9%, у тому числі в секторі non-life приріст становив 4%, у страхуванні життя та здоров’я сукупний обсяг премій збільшився на 26%.

«2023 виявився одним із найсильніших у нашій новітній історії», – прокоментував президент і головний виконавчий директор PartnerRe Жак Бонно.

Нагадаємо, PartnerRe завершила перше півріччя із чистим прибутком $783 млн і зростанням на 10% преміального доходу. Приріст преміального доходу в секторі майнового та страхування від нещасного випадку (P&C) становив 6%, у секторі страхування життя та здоров’я приріст становив 21%. За підсумками аналогічного періоду минулого року PertnerRe отримала збитковий результат у розмірі $1,15 млрд.

Коментарі