Перестраховик з Німеччини Talanx успішно завершив кілька операцій у Латинській Америці

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова та перестрахувальна група з Німеччини Talanx повідомила про завершення покупки страхового бізнесу Liberty Seguros у Чилі, Колумбії та Еквадорі.

Закриття угоди зміцнює ринкові позиції підрозділу Talanx – компанії HDI –, яка зможе наростити преміальний дохід на 600 млн. євро.

«Я хотів би тепло вітати наших нових колег, партнерів по розповсюдженню та клієнтів у Чилі, Колумбії та Еквадорі. Я не сумніваюся, що ми об’єднаємо наші ноу-хау та глобальні ресурси з навичками та досвідом Liberty Seguros і тим самим збільшуючи нашу потужність масштабу, інновацій та конкурентоспроможності на благо наших партнерів зі збуту та клієнтів на латиноамериканському ринку», – прокоментував головний виконавчий директор HDI International AG.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що HDI, що входить до Talanx Group, успішно завершила операцію з придбання в Бразилії Liberty Seguros. HDI очікує, що валові страхові премії у Бразилії зростуть як мінімум на 1,1 млрд євро. Угода в Бразилії була закрита у листопаді 2023 року.

Коментарі