Перестраховика Chubb критикують за заставу на $91,6 млн у апеляційній справі Трампа

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Інвестори, брокери та клієнти американської перестрахувальної компанії Chubb висловили стурбованість з приводу облігацій, випущених дочірньою компанією Chubb – Federal Insurance Company, для покриття застави на суму $91,6 млн у апеляційній справі Дональда Трампа.

У відповідь генеральний директор Chubb Еван Грінберг сказав, що цей крок не слід сприймати як підтримку відповідача судового позову.

«Як гарант, ми не приймаємо чиюсь сторону. Це було б неправильно з нашого боку, і ми аж ніяк не підтримуємо відповідача», – заявив Грінберг.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення CNBC відомо, що у своєму листі генеральний директор Chubb заявив, що облігації, випущені компанією, «цілком забезпечені заставою». «Якщо облігація буде погашена, то Chubb забере заставу, яка має зробити нас цілісними. Ми майже не підтримуємо і не субсидуємо обвинувачених і не беремо до команди»

Згідно з CNBC, у листі не говорилося, яке забезпечення використовувалося для захисту облігації, чиє забезпечення було використане та яку премію Трамп заплатив компанії Chubb, якщо взагалі заплатив.

Коментарі