Перестраховикам під силу відмовитися від викопного палива та вирішити проблему викидів СО2

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Учасники міжнародної конференції перестраховиків у Баден-Бадені перебувають під пильною увагою представників екологічних організацій.

Цього разу учасники неурядової організації Insure Our Future звернулися до перестраховиків із закликом «припинити підживлювати кліматичну катастрофу, гарантуючи видобуток вугілля, нафти та газу, і натомість підтримати швидкий перехід на відновлювані джерела енергії».

У зверненні також йдеться про лідируючу роль низки компаній, які активно підтримують кліматичні ініціативи та відмовляються страхувати вугілля, нафту та газ. Разом з тим, низка провідних гравців ринку перестрахування продовжує підтримувати проекти викопного палива, тим самим перекладаючи тягар страхових витрат на своїх клієнтів, а не на тих, хто є джерелом викидів СО2.

«Замість того, щоб обговорювати, як перекласти зростаючі витрати на кліматичні катастрофи на своїх клієнтів, їм потрібно обмежити збитки, виключивши клієнтів, що працюють на викопному паливі», – заявила Регіна Ріхтер, учасник Insure Our Future.

Коментарі