Перестрахувальна група RGA змогла зберегти прибуток, незважаючи на зниження інвестиційного доходу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Чистий прибуток перестрахувальної групи RGA (Reinsurance Group of America) за 2022 рік склав $623 млн проти $617 млн, отриманих роком раніше.

Преміальний прибуток RGA збільшився на 4,5% до $13,1 млрд, але з урахуванням курсової різниці цей показник у Групі оцінюють у 8,4%. У RGA зазначають, що премії за 2022 рік відбивають несприятливий ефект курсової різниці у розмірі $490 млн. У четвертому кварталі RGA зіткнулася з падінням інвестиційного доходу на 4,45%.

“Це був дуже успішний рік для RGA, і я вважаю наші результати в четвертому кварталі хорошими, оскільки багато сегментів повідомляють про хороші результати”, – прокоментувала Ганна Меннінг, головний виконавчий директор RGA. За її словами, Група націлена на “подальші привабливі фінансові результати”.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що у третьому кварталі преміальний дохід RGA становив $3,25 млрд. Цей результат на 4,9% перевищує аналогічний показник минулого року. Чистий прибуток групи у третьому кварталі склав $284 млн.

Коментарі