Перестрахувальний підрозділ Swiss Re купує спеціаліста з ризику повеней

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова група зі Швейцарії Swiss Re оголосила про купівлю британської компанії Fathom, що спеціалізується на ризиках, пов’язаних із водою та кліматом.

Згідно з прес-релізом, перестрахувальний підрозділ Swiss Re отримує цінний досвід і надійний набір продуктів, що доповнюють його власні можливості в області даних та ризиків у галузі повеней – основного фактора втрат, що постійно зростають, від стихійних лих у всьому світі.

У співпраці з Swiss Re Reinsurance Solutions, Fathom отримує доступ до клієнтської бази Swiss Re та багаторічного досвіду в галузі стихійних лих.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Swiss Re також відомо, що індустрія перестрахування покрила приблизно 40% економічних втрат, пов’язаних зі стихійними катастрофами у 2023 році. За оцінками Swiss Re, тільки цього року природні катастрофи завдали страхових збитків у розмірі $100 млрд. Щонайменше $12 млрд із цієї загальної суми застрахованих збитків припадає на події, пов’язані з повенями, що більш ніж на 30% перевищує середньорічний показник за останні десять років.

Коментарі