Перестрахувальник Malaysian Re обраний керуючим Пулом відновлюваної енергії АСЕАН

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхові регулятори країн, що входять до АСЕАН (Асоціація держав Південно-Східної Азії), обрали компанію з Малайзії Malaysian Re для управління Пулом відновлюваної енергії AREP.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Меморандум про взаєморозуміння про створення Пулу відновлюваної енергії AREP, який підтримуватиме політику урядів країн АСЕАН у сфері відновлюваних джерел енергії, підписали учасники Страхової ради АСЕАН.

Підписанти Меморандуму зобов’язалися співпрацювати для досягнення нульових викидів та в управлінні наслідками зміни клімату. Крім Malaysian Re, яка виконуватиме функції управління Пулом, іншими учасниками є Indonesia Re, в’єтнамська VINARE, Cambodia Re, Thai Re та Nat Re.

За словами президента та генерального директора Malaysian Re, управління Пулом однією перестрахувальною компанією пов’язане з певними труднощами, у тому числі, з недостатнім досвідом у сфері ESG/відновлюваної енергетики, а також невід’ємним фінансовим ризиком, пов’язаним із підприємствами відновлюваної енергії.

«Тому групі компаній необхідно об’єднати свої ресурси та об’єднатися, щоб сформувати страховий пул для страхування ризиків, пов’язаних із цими відновлюваними джерелами енергії», – сказав голова малайзійського перестраховика.

Коментарі