Перший канадський страховик приєднався до Альянсу Net-Zero

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія Beneva Group, одна з найбільших у Канаді, оголосила про своє членство в Альянсі страховиків Net-Zero та про свою мету досягти нульового рівня викидів для своєї інвестиційної діяльності до 2040 року та у всіх інших бізнес-напрямках до 2050 року.

«Приєднуючись до ініціативи ООН «Принципи сталого страхування» та страхового альянсу Net-Zero, ми з гордістю вносимо свій внесок у побудову кращого майбутнього для майбутніх поколінь», – сказав Жан-Франсуа Шаліфу, президент та головний виконавчий директор Beneva.

Beneva бере на себе добровільне зобов’язання краще розуміти, запобігати та знижувати екологічні, соціальні та управлінські (ESG) ризики, такі як зміна клімату, втрата біорізноманіття та деградація природних екосистем у своєму страховому бізнесі; та краще керувати можливостями для забезпечення якісного та надійного захисту від ризиків.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що провідна страхова та перестрахувальна компанія Німеччини Munich Re оголосила про вихід із Альянсу страховиків Net-Zero, пояснивши цей крок бажанням сконцентруватися на вирішенні кліматичних планів в індивідуальному порядку.

Після німецької страхової групою Munich Re Альянс страховиків Net-Zero залишила швейцарська Zurich Insurance і перестраховик Hannover Re.

Коментарі