Перший квартал для Chubb завершився двозначним зростанням преміального доходу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія Chubb підбила попередні підсумки за перший квартал, повідомивши про чистий прибуток у розмірі $1,89 млрд або $4,53 на акцію. Цей результат на 3,2% нижчий за аналогічний період минулого року ($1,95 млрд).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Chubb також відомо, що комбінований коефіцієнт у секторі P&C становив 86,3% порівняно з 84,3% у попередньому році. Сукупний преміальний прибуток Chubb збільшився на 16,6%.

«У нас був потужний початок року з гарною динамікою у другому кварталі. Загалом основні принципи нашого бізнесу чудові. Заглядаючи вперед, ми впевнені у нашій здатності продовжувати збільшувати виручку та операційний прибуток», – прокоментував Еван Г. Грінберг, голова та головний виконавчий директор Chubb.

Нагадаємо, за 12 місяців минулого року чистий прибуток Chubb склав $5,3 млрд порівняно з $8,5 млрд роком раніше. Показник операційного прибутку за рік зріс на 15,9% до $6,5 млрд. У компанії назвали такий результат рекордним за всю історію Chubb.

Чисті страхові внески зі страхування життя за весь рік збільшилися на 47,1%, або на 52,0% у постійних доларах, до 3,64 млрд дол. США, на що вплинуло придбання азіатського бізнесу Cigna.

Коментарі