Підтримка людей, спільноти та планети – основні засади стратегії Асоціації британських страховиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
В основу нової трирічної стратегії Асоціації британських страховиків (ABI) покладено принципи соціальної справедливості та ефективного ринку.

Згідно з ABI, необхідно побудувати довірчі відносини з клієнтами, реалізовувати ініціативи, які підвищують обізнаність клієнтів щодо страхових продуктів.

Другим напрямком ABI мають стати «інвестиції у людей та планету». Це означає побудову сталого суспільства, інвестиції в безвуглецеву економіку та підтримку економічних, медичних та екологічних можливостей страхової галузі.

Третім напрямком стратегічної діяльності ABI стане формування ефективного ринку через «забезпечення законодавчої, нормативної та податкової бази, яка розкриває весь потенціал нашого сектору для підтримки клієнтів та економіки».

«Ми готові розпочати нову еру партнерства між бізнесом та державою для вирішення довгострокових проблем, з якими ми стикаємося, та використовувати можливості для захисту та побудови процвітаючого суспільства», – прокоментувала Ханна Гурга, генеральний директор ABI.

Коментарі