Після Франції страховий брокер Gallagher уклав угоду на ринку Великої Британії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Нове придбання міжнародного страхового брокера Gallagher належить до сектору управління претензіями та адміністративними послугами на страховому брокерському ринку Великої Британії.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Gallagher, брокерська компанія придбала спеціаліста MCMM Services (MCMM). Вартість покупки та інші деталі угоди не повідомляються.

У прес-релізі Gallagher йдеться: «MCMM надає адміністративні послуги та послуги з управління претензіями членам Education Mutual, компанії взаємного страхування, яка пропонує страхування від відсутності працівників у державних школах та академіях Великої Британії».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про створення європейського хабу ринків капіталу у Франції. Державні регулятори видали дозвіл підрозділу страхового брокера Gallagher Securities на створення нової європейської компанії Gallagher Securities Europe SAS, яка виконуватиме функції спеціалізованого центру ринків капіталу.

Нагадаємо, у перші дні 2024 року Gallagher оголосив про розширення своєї присутності на брокерському ринку Німеччини через придбання компанії Köberich Financial Lines.

Коментарі