Після лістингу страхової корпорації Індії LIC вартість акцій знизилася на 29%

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одним із найбільших провалів називає Bloomberg зниження ринкової вартості державної страхової корпорації Індії LIC, що трапилося протягом місяця після її IPO на суму $2,7 млрд.

Згідно з Bloomberg, ринкова вартість державної страхової корпорації LIC знизилася на 29% з моменту біржового дебюту, «оскільки зростання відсоткових ставок та рівень інфляції у всьому світі негативно позначилися на попиті, а фондовий ринок Індії зіткнувся з безпрецедентним тиском з боку іноземних інвесторів».

Місцеві аналітики прогнозують подальше падіння вартості акцій, оскільки слабкі квартальні результати LIC не додають оптимізму інвесторам. За словами керівника дослідницького відділу брокерської компанії Profitmart Securities Pvt, керівництво LIC не інформує своїх партнерів та інвесторів про те, якою є подальша стратегія корпорації.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв про те, що найбільше в Індії IPO страхової корпорації LIC залучило $2,7 млрд в результаті продажу 3,5% акцій страховика. Це лише третина від заявлених планів уряду Індії, анонсованих наприкінці минулого року.

Коментарі