Після періоду невдач Beazley відновлює рекордну прибутковість

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова та перестрахувальна компанія Beazley повідомила про рекордний операційний прибуток за 2023 рік у розмірі $1,25 млрд. Чистий прибуток Beazley зріс на 112% до $1,03. Внесок страхового напряму бізнесу в загальний прибуток компанії становив $1,25 млрд. порівняно з $823 млн. роком раніше.

Інтернет ресурсу Укрстрахування зі звіту Beazley відомо, що преміальний дохід збільшився на 12% до $5,44 млрд, а витрати на страхові послуги знизилися в річному обчисленні на $421 млн до $153 млн.

«Цей успіх став результатом напруженої роботи протягом попередніх двох років, оскільки ми відступили від зростання у період, коли ринкові умови були несприятливими. Це означало, що протягом 2023 року ми змогли скористатися цією можливістю на ринку нерухомості і були винагороджені сильним зростанням як у страхуванні, так і перестрахуванні», – прокоментував Боб Куейн, головний директор з андеррайтингу.

Нагадаємо, за підсумками 2022 року міжнародна страхова та перестрахувальна компанія Beazley повідомила про падіння прибутку внаслідок невдач в інвестиційному бізнесі. Операційний прибуток компанії скоротився на 48% до $191 млн.

Коментарі