Південнокорейські страховики відстають у реалізації політики відмови від нафтогазових проектів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Корейський форум соціально відповідальних інвестицій підготував дані щодо діяльності страховиків Південної Кореї у сфері нафти та газу.

Згідно з опублікованими даними, інвестиційна політика південнокорейських страховиків у нафтогазовому секторі не відповідає нормам ESG, а кліматичні зобов’язання страховиків охоплюють лише вугільні проекти.
«Політика кожного страховика щодо викопного палива зосереджена на вугіллі, ігноруючи ризики, пов’язані з нафтою та газом», – йдеться у звіті.

З дев’яти учасників опитування тільки Samsung Fire & Marine Insurance встановили політику андеррайтингу нафти та газу, і жодна з них не має політики, що обмежує інвестиції у нафту та газ.

Нагадаємо, минулого року всі підрозділи південнокорейського конгломерату Samsung, до складу якого входять Samsung Fire&Marine та Samsung Life, зобов’язалися припинити фінансування вугільних проектів та підприємств, частка викопного вугілля у доході яких перевищує 30%. Залежність від вугільної енергетики у Південній Кореї залишається досить високою. Рівень викидів СО2 на одного жителя Південної Кореї є одним із найвищих у світі.

Коментарі