По всьому світу пройшли акції протесту проти страхової підтримки вугільних, нафто- та газових проєктів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Акції протесту проти страхової підтримки проєктів, пов’язаних із викопним паливом, пройшли у десятках країн у всьому світі.

Як повідомляє неурядова екологічна організація Insure Our Future, цього тижня люди у всьому світі, стурбовані зміною клімату, закликають провідні страхові компанії припинити страхувати викопне паливо, що викликає глобальне потепління. Серед тих, кому адресований цей заклик – AIG, Tokio Marine, Zurich, Chubb, Travelers, Sompo, The Hartford та Liberty Mutual.

«Відхід страховиків від вугілля за останні кілька років, у результаті якого нові вугільні електростанції за межами Китаю практично не підлягають страхуванню (і, отже, нежиттєздатні) показує наслідки для реального світу. Страховикам тепер необхідно прискорити глобальний перехід від нафти та газу до чистої відновлюваної енергії», – йдеться у прес-релізі Insure Our Future.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування також відомо, що активісти з неурядової групи Mothers Rise Up (Матері піднімаються) провели чергову акцію протесту біля офісної будівлі Lloyd’s.

Коментарі