Податкові відрахування британської страхової індустрії становили 17,2 млрд фунтів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Загальний обсяг податкових відрахувань, які зробили британські страховики у 2021/22 р.р., досяг рекордних 17,2 млрд фунтів стерлінгів. Такі дані наводить у своєму звіті аналітична компанія PwC на замовлення Асоціації британських страховиків (ABI).

Цей обсяг податків, які перерахували члени ABI, становив 2,1% усіх податкових надходжень уряду Великобританії за 2021-22 роки.

Загальний внесок страхової індустрії Великобританії складається з 4,8 млрд фунтів стерлінгів сплачених податків, таких як невідшкодований податок на додану вартість та податок на заробітну плату, а також 12,4 млрд фунтів стерлінгів податків. зібраних за рахунок податку на страхові внески (IPT), прибуткового податку із співробітників та внесків на національне страхування.

У звітному періоді податкові надходження від британської страхової галузі зросли на 6,9%, порівняно з періодом 2019/20 р.р.

«З огляду на ці останні рекордні цифри, немає жодних сумнівів у тому, що цей сектор відіграє ключову роль не лише у забезпеченні майбутнього всіх мешканців Великобританії, а й в економіці», – прокоментував директор із загальної страхової політики ABI Мервін Скіт.

Коментарі